Soovitame soojalt serveerida kooki hapuka toormoosiga ;).
PS. Sorri, et seekord pole pilte koogi tegemisest ja ka need pildid, mis siia said, pole just parimad, sest need said tehtud vahetult enne serveerimist, aga loodame, et elate üle :)
Brownie-toorjuustukook
Põhi koosneb:
180 g küpsiseid (nt. digestive)
75 g võid
Brownieks on vaja:
150 g võid
100 g šokolaadi
3 muna
2 dl suhkrut
2 tl vanillsuhkrut
1,5 dl nisujahu
Kreem tuleb hea, kui võtad:
600 g toorjuustu
200 g hapukoort
u 1 spl suhkrut
Katteks peale:
150 g šokolaadi (tumedat või piima või mõlemat segamini)
1 dl vahukoort
Põhjaks purusta küpsised (kõige lihtsam on seda teha köögikombainiga), sulata või ning sega need kaks kokku. Suru 26-sentimeetrise koogivormi põhja ning jäta tahenema (nt külmkappi).
Vahusta kergelt toasoe toorjuust (ei tohi vedelaks minna!!) ja sega suhkru ja hapukoorega.
Lõika jahtunud brownie-põhi väikesteks tükkideks ning sega toorjuustukreemiga. Vala saadud segu küpsisepõhjale ning silu ühtlaseks.
Katteks kalla vahukoor potti ning aja keema. Võta tulelt ning sega tükeldatud šokolaadiga kuni moodustub ühtlane mass. Lase natuke jahtuda ning kalla koogile. Oota kuni šokolaad on natuke tahenenud ning seejärel tõsta kook külmkappi. Kaunista marjade, füüsalite või muu meelepärasega. Serveeri koos hapuka moosiga (nt. vaarika) ;) Naudi, kuniks kooki jätkub!
0 kommentaari:
Postita kommentaar